Website Tools

Zie hier het overzicht van mijn aanbevolen tools en resources. Het is een lijst van de software, services en andere handigheden die ik gebruik en aanbeveel voor het ontwikkelen van jouw website en business.

Aanbevolen Website Hosting

Dit zijn mijn drie favoriete hosting service aanbieders die er momenteel op de markt zijn. Ze presteren goed en zijn voordelig. Ik ben hier zelf ook al jaren klant en ben zeer tevreden. Voor deze website maak ik gebruik van Neostrada, mijn domeinnaam staat geregistreerd bij Versio.

Beste WordPress Page Builders

Hier zijn de Page Builders met een goede reputatie. Dit zijn de all round beste WordPress page builders op de markt. Momenteel gebruik ik zelf meestal Elementor, maar ik heb de andere page builders ook gebruikt. Je kunt niet echt verkeerd kiezen, ze zijn allemaal goed.

Beste WordPress Templates

Dit zijn drie zeer goede thema’s die je kunt gebruiken op jouw WordPress website. Astra is hiervan mijn favoriet. Het is een heel netjes thema, wat erg goed is opgebouwd. Met dit thema zul je niet snel tegen een probleem aanlopen in combinatie met bijvoorbeeld de pagebuilder Elementor Pro.

Beste WordPress Page Builders Addons

Wil je graag jouw pagebuilder uitbreiden met extra opties om zo jouw website helemaal naar jouw hand te zetten dan is het zeker de moeite waard om een of meer van de onderstaande addons eens te bekijken. Ook weer zeer tevreden over deze drie!

Magnetische website

Maak van jouw website een klantenmagneet door jouw visuele branding te optimaliseren met Canva. Daarnaast is een marketing funnel natuurlijk onmisbaar als je jouw conversie wilt verhogen, ik gebruik hier de plugin Cartflows voor en I LOVE IT!

Binnenkort meer!