TIJDELIJKE SUPER DEAL!

Website in een Weekend

Leer hoe je zelf een WordPress website maakt met de 3-daagse cursus Website in een weekend. De tutorials in deze cursus zijn perfect voor beginners en speciaal voor ondernemers! 

"Hoe kan het dat andere ondernemers zo succesvol zijn en ik niet?"

Verlang je wel eens naar een eigen succesvolle business?  Een eigen bedrijf waarbij je doet wat je het liefste doet, veel vrijheid hebt evenals genoeg geld en tijd voor wat echt belangrijk voor jou is.

Misschien wil je wel meer reizen, werken vanuit Bali, jouw droomhuis kopen of heb je ambitie om miljonair te worden. Come on! Je weet dat je deze lifestyle graag zou willen…

Maar, waarom is dat bij jou nog niet gebeurd? Je bent er vast al iets langer mee bezig. Wanneer is het jouw tijd om te shinen?! 

Het is belangrijk om online zichtbaar te worden babe! De wereld mag weten wie jij bent en wat voor mooie dingen jij te bieden hebt! 

De eerste stap is het maken van jouw droomwebsite en daar ga ik je bij helpen!

Herkenbaar?

Babe, I feel you!

Een paar jaar terug was ik precies waar jij ook bent. Ik vond het super tof om anderen te helpen, maar mijn droomklant wist mij niet te vinden. 

Het was niet omdat ik niet wist hoe het anders kon, maar ik was te bescheiden en bang om mijzelf te laten zien. Echter was ik me ervan bewust mijn bedrijf online zichtbaar moest zijn om mijn bedrijf te laten groeien. 

En een belangrijk startpunt daarvoor is een aantrekkelijke website waarmee je droomklanten kunt aantrekken en geld kunt verdienen. Het probleem was dat ik daar nog niet eerder echt tijd voor had gemaakt en nog zoekende was naar de perfecte combinatie van tools. 

Uit ervaring weet ik dat het ontwikkelen van een eigen WordPress thema veel tijd kost ondanks dat ik goed kan programmeren.
Ik probeerde daarom diverse gekochte WordPress thema’s uit, maar was hier eigenlijk nooit helemaal tevreden mee.  

Ik ben vrij kritisch en kon mijn ideeën van een goede website hier onvoldoende in uitwerken. 

Toen besloot ik de WordPress page builders een kans te geven. De beste zijn Elementor, Divi en Beaver Builder. En guess what? Ik werd totaal verliefd op Elementor! Dit werkte gewoon zo goed! 

Ik voelde me zo stom dat ik dit niet eerder had gedaan. Nu heb ik prachtige websites online staan, waarmee ik mijn droomklanten als een magneet aan trek.
Daarnaast gaf het ook een flinke boost aan mijn zelfvertrouwen. Ik deel nu rustig de link van mijn website met anderen en krijg hier alleen maar positieve reacties hierop.

Hierdoor kan ik doen wat ik het liefste doe en dat is anderen helpen om zo’n droomwebsite te bouwen! Nu wil ik jou helpen om datzelfde te bereiken.

En dat is waarom ik mijn online website programma website in een weekend gemaakt heb. Het heeft behoorlijk wat tijd en geld gekost om dit in elkaar te zetten, maar OMG het was het meer dan waard!  

Website in een weekend

Met deze 3-daagse cursus wordt het maken van een website gemakkelijk en leuk voor elke ondernemer. Zelfs wanneer je niet handig bent met computers...

Website in een weekend is dé online cursus waarbij je met de handige video lessen van informatiekundige en hogeschool docente Lisette Pool leert hoe je zelf een website kunt maken met WordPress.

Aan het eind van de cursus heb je een complete website online staan met een mooi design dat er precies zo uitziet als jij voor ogen hebt.

Deze cursus is een absolute must have voor ondernemers en speciaal voor beginners. Het is heel makkelijk te volgen en er zijn video tutorials voor elke stap in het proces aanwezig.

Met deze cursus wil ik je de kennis, vaardigheden en het vertrouwen geven om elk aspect van jouw website zelf aan te passen. Na het volgen van de cursus kun je zelf bepalen hoe de layout van jouw website pagina’s eruit zien en het ook zelfstandig maken.

Het maken van het design gebeurt allemaal op een visuele manier met behulp van de drag and drop editor genaamd Elementor. Dit een een compleet nieuwe manier om WordPress websites te maken zonder ook maar een regel code te hoeven schrijven. Nu kun je een prachtige website maken zelfs als je een beginner bent!

Website in een Weekend overzicht

De driedaagse website bouw cursus bestaat uit drie modules waarin ik je via video tutorials de basis leer van WordPress en de pagebuilder Elementor. Je kunt direct zelf aan de slag met het bouwen van jouw droomwebsite door mijn stappen te volgen. Onderstaand volgt de inhoud van elke online cursusdag. Je kunt de cursus volledig op jouw tempo volgen!

Video tutorials voor elke stap in het website-bouw-proces

100% beginner proof! Geen moeilijke handelingen.

Volledige controle over het ontwerp van jouw website.

Beginnen met sjablonen voor jouw pagina's.

Speciaal voor non-techies, je hoeft niet te coderen.

Deze betaalbare investering heb je er in no-time uit!

Dag 1: Jouw website opzetten

Veel ondernemers maken veel technische fouten bij het voor het eerst opzetten van hun WordPress-website. Deze fouten zouden later voor problemen kunnen zorgen. Tijdens de eerste dag van de cursus laat ik je precies zien wat je moet doen aan de hand van handige videoinstructies. Zo weet je zeker dat jouw website op de juiste manier opzet.

Dag 2: Ontwerp jouw website

In de lessen van dag 2 leer je hoe je jouw hele website kunt ontwerpen en maken. Geen zorgen, je hoeft hiervoor geen regel code te schrijven. Ik leg je uit hoe je dit op een visuele manier kunt doen (drag-n-drop). Zo kun je alles eenvoudig aanpassen naar wens. Ook hoef je dankzij de diverse sjablonen nooit meer met een lege pagina te beginnen. 

DAG 3: Verbeter jouw ontwerp

Ben jij niet de typische ontwerpen? Geen probleem. Tijdens de lessen leer ik je diverse ontwerptechnieken aan die je direct kunt toepassen. Ik deel mijn beste tips die ervoor zorgen dat jouw website er op elk apparaat fantastisch uitziet. Je zult aan het eind super trots en enthousiast zijn om jouw nieuwe website aan anderen te laten zien. 

Wat is het resultaat aan het eind van de cursus?

Wat cursisten zeggen...

reviews website in een weekend

Sluit je aan bij de groeiende groep ondernemers die zelf hun website maken

Steeds meer ondernemers bouwen hun website zelf, denk aan Celine Charlotte, Simone Plukkel, Marlou Volkerink en Aranka van der Voorden.

Wat deze onderneemsters met elkaar gemeen hebben is, hun grote ambitie en het verlangen om met de tijd meegaan. Ze willen groeien met de kracht van het internet. Een goede authentieke website hoort daarbij. Deze onderneemsters maken zelf hun website en dat kan jij ook!

Jij als ondernemer kent jouw bedrijf als geen ander, je weet welk gevoel jij wilt overbrengen en welke klanten jij het liefste zou aantrekken. Bovendien zet het je aan het denken over alle aspecten van jouw bedrijf

Jouw bedrijf niet statisch, het groeit en jouw website zou mee moeten groeien. Kort gezegd een website is nooit af, jouw website zul je dus steeds weer een beetje aan moeten passen. Het voordeel is dat je dit na het volgen van deze cursus zelf kunt. Je hoeft niet voor elke aanpassing contact op te nemen met een website bouwer.

TIJDELIJKE SUPER DEAL!

Website in een weekend

Wil jij werken aan jouw droom? Klik dan nu op de onderstaande knop en reserveer jouw plekje! Je wordt dan doorverwezen naar een veilige betaalpagina. Je kunt daar betalen met paypal of een bank account. Vervolgens krijg je direct toegang tot het cursusmateriaal, ook al is het midden in de nacht. 

Website in een weekend

447
297
 • Drie daagse cursus
 • Videotutorials voor elke stap
 • Handige tips en checklists
 • Volledige controle over het design
 • Uitleg over hosting en domeinnaam
 • Uitleg over WordPress
 • Uitleg over de pagebuilder Elementor
 • Overal te bekijken
 • BONUS: Webdesign tips e-book
 • BONUS: Behind the scenes video tour
 • BONUS: Lanceer KIT Canva templates
 • BONUS: Onderhoud en veiligheid e-book
 • BONUS: SEO optimalisatie e-book

Daarnaast krijg je ook deze toffe bonussen!

Bonus 1

E-book: Webdesign tips voor een gebruiksvriendelijke website

Deze handige gids met 10 webdesign tips om de gebruiksvriendelijkheid van jouw website te verbeteren. Een must have voor elke website bouwer!

Bonus 2

Websiteschool behind the scenes. Een video tour achter de schermen bij websiteschool.nl

Krijg een uniek kijkje in de keuken van mijn eigen website www.websiteschool.nl. Hieruit kun je inspiratie en tips halen die je kunt toepassen voor jouw eigen website. 

Bonus 3

Website Lanceer KIT: 8 social media templates voor Canva

Website lanceer KIT: 8 social media templates die je zelf kunt aanpassen naar jouw wensen in Canva. Laat de wereld maar zien dat jouw website live staat!

Bonus 4

E-book: Tips om jouw website te onderhouden en veilig te houden

E-book met daarin 5 tips om jouw website te onderhouden en te beveiligen. Zo blijft jouw website meer up to date en beschermd tegen bijvoorbeeld hackers.

Websiteschool SEO gids

Bonus 5

SEO Gids: Trek meer bezoeker naar jouw website door zoekmachine optimalisatie

E-book met daarin diverse tips om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo kom jij hoger in Google, wat zorgt voor meer bezoekers op jouw website, YES!

Ben je klaar om te werken aan jouw droom?
Meld je dan NU aan!

Twijfel je of voel je een drempel?

Is het bouwen van een website niet te moeilijk om zelf te doen? Ik vind het echt eng!

Kost het zelf bouwen van een website mij niet veel te veel tijd/geld? Kan ik dit niet beter over laten aan een website bouwer?

Heb ik wel een eigen website nodig?

Wat anderen zeggen

Lisette is in mijn go to expert over WordPress en websites. Ze is super professioneel, heel behulpzaam en doet wat ze zegt. Ze heeft veel kennis over WordPress, HTML/CSS en websites in het algemeen. Ook vind ik haar een prettig persoon om naar te luisteren en ze weet goed de boodschap over te brengen op een leuke en heldere manier. Voor iedereen die een eigen website wilt maken of nodig heeft kan ik Lisette zeker aanraden!
Marlies Hoefkens
@marliesgaatdenatuurin
In de jaren dat ik samen heb mogen werken met Lisette heb ik haar leren kennen als een gezellige collega, maar bovenal als een gedreven en pragmatische programmeur. Ze is feilloos in staat complexe onderwerpen op te splitsen en voor iedereen begrijpelijk te maken, ongeacht zijn of haar niveau. Mede door haar ervaringen als docent aan de Hogeschool van Amsterdam gaat het lesgeven haar natuurlijk af. Daarom kan ik Lisette bij iedereen aanraden als het aankomt op verbreden van kennis omtrent nieuwe technologieën en webdevelopment.
Niels Voogt
@n.voogt
Lisette is een heel erg vriendelijke en spontane docent. Met haar brede kennis en ervaring in programmeren als in les geven, zorgt ze ervoor dat de stof die behandeld wordt in makkelijke taal verwoord wordt. Hierdoor zijn de lessen makkelijk te volgen als je totaal nog geen ervaring hebt met programmeren. Naast de educatieve lessen verzorgt Lisette ook duidelijke video’s zodat je altijd de gelegenheid hebt om in je eigen tijd de les/cursus te volgen! Dankzij de lessen van Lisette kan ik nu mijn eigen site maken en aanpassen zonder enige inspanning!
Fabian Meesters
@fabianmeesters
Lisette was in mijn eerste jaar van de opleiding Creative Business mijn docent voor Online, het vak waarbij we websites leerden bouwen. Met behulp van haar uitleg wist ik zo moeiteloos - en met veel lol - het vak door te komen en heb ik uiteindelijk zelfs op eigen houtje een blog kunnen opzetten. Ze luistert goed en voelt heel toegankelijk en persoonlijk aan. Het enthousiasme spat er vanaf, wat de gehele klas iedere keer weer motiveerde! Zonder haar was het nooit gelukt, een dikke aanrader dus!
Laurette Kluin
@laurettekluin
Lisette is een professional met een master in informatiekunde. Zij heeft een goede technische achtergrond en talent. Ze weet binnen jouw ambities de focus op de juiste plek te krijgen. Gun jezelf ook een kwalitatieve partner om mee te sparren. Zelf kan ik goed websites bouwen, toch weet Lisette mij altijd te verbazen met tweaks op het gebied van design en techniek. Tevens met additional CSS.
Jimmy Teunis
@jimmyteunis

Hoi, ik ben Lisette. Ik ben de maker van Website in een weekend.

Ik heb het programma gemaakt voor ondernemers of startende ondernemers zoals jij die zichzelf online willen presenteren. Want ook ik was ooit op het punt waarbij ik geen idee had wat ik aan het doen was toen ik mijn eerste websites in elkaar knutselde. Momenteel is dat wel anders. 

Nu kun je direct inzicht krijgen in alles wat er komt kijken bij de opzet van jouw website tijdens mijn 3-daagse cursus. Hiermee geef je jouw website een kickstart! Ik zie je graag online!

TIJDELIJKE SUPER DEAL!

Website in een weekend

Twijfel niet langer en gun jezelf dit mooie cadeau. Met deze cursus heb je jouw website in no time online staan. Hiermee geef je jouw business echt de investering die het verdient. Ook jij mag een kans krijgen om jouw business te laten groeien. 

Lijkt dit je leuk en ben jij klaar om jouw bedrijf online zichtbaar te maken? Reserveer dan snel jouw plekje en ga alvast lekker wegdromen over hoe jouw website er straks uit komt te zien. Al jouw websitedromen zullen werkelijkheid worden! 

Website in een weekend

447
297
 • Drie daagse cursus
 • Videotutorials voor elke stap
 • Handige tips en checklists
 • Volledige controle over het design
 • Uitleg over hosting en domeinnaam
 • Uitleg over WordPress
 • Uitleg over de pagebuilder Elementor
 • Overal te bekijken
 • BONUS: Webdesign tips e-book
 • BONUS: Behind the scenes video tour
 • BONUS: Lanceer KIT Canva templates
 • BONUS: Onderhoud en veiligheid e-book
 • BONUS: SEO optimalisatie e-book

Veelgestelde vragen

Wanneer je op de knop ‘ja, dit wil ik’ of ‘reserveer mijn plek’ klikt, wordt de cursus toegevoegd aan jouw winkelwagen. Hier kun je tijdens het afronden van jouw bestelling een account aanmaken voor websiteschool. Wanneer de betaling binnen is ontvang je naast de factuur ook de accountgegevens, vanaf dan kun je inloggen op websiteschool via het icon dat eruitziet als een poppetje, rechtsboven in de website. Je komt dan op jouw persoonlijke dashboard uit waar je jouw aankopen terug kunt vinden.

Los van deze cursus heb je de volgende drie dingen nodig om jouw website te maken: 1) een domeinnaam, webhosting en Elementor Pro. De totale kosten van deze drie services zijn ongeveer 10 euro per maand. De video tutorials zullen je door het gehele process stap voor stap begeleiden, van begin tot eind. 

In theorie kunt u uw website binnen een paar uur opzetten. Echter is het verstandig om niet de verwachting aan jezelf te stellen dat jouw website binnen een weekend af hebt.

Deze cursus is bedoeld voor de ondernemer die serieus bezig is met het maken van een professioneel ogende website. Veel mensen werken het liefst op hun eigen tempo, daarom is er een voortgangsregistratie aan de tutorials toegevoegd, zodat je op elk moment terug kunt komen en verder kunt gaan waar je was gebleven.

Ja. De cursus leidt je door elke stap die nodig is om een ​​volledig functionele WordPress-website te bouwen. Ik geloof erin dat werkelijk niets echt moeilijk is als je de grote taken opdeelt in kleine stappen. De cursus is opgesplitst in eenvoudig te volgen lessen die speciaal voor beginners zijn gemaakt.

Ja. Websiteschool biedt stapsgewijze uitlegvideo’s voor elke stap in deze cursus. Alle video’s zijn  gemakkelijk te volgen en direct toepasbaar.

Wanneer je geen ontwerpervaring hebt is dat helemaal geen probleem! Tijdens de cursus geef ik je veel tips voor het ontwerpen van een professioneel ogende website.

De lessen zijn speciaal gemaakt voor non-designers, non-techies en absolute beginners die zich overweldigd voelen door de gedachte om een professionele website te maken.

Bovendien leer ik hoe je kunt werken met de visuele drag n drop pagebuilder Elementor. Hiermee kun je eventueel ook beginnen met een van de vele starter templates. Zo hoef je nooit met een lege pagina te beginnen als je dat niet wilt. Deze templates kun je vervolgens helemaal naar je eigen hand zetten. Ik laat je zien hoe je dat doet. 

 

Nee. Er komt absoluut geen coderen of programmeren voor in deze hele cursus. De stapsgewijze videolessen zijn speciaal gemaakt voor non-techies, niet-ontwerpers en absolute beginners die zich overweldigd voelen door de gedachte om een professionele website te maken.

Met deze cursus zul je leren hoe u uw website visueel kunt maken met de eenvoudig te gebruiken editor voor slepen en neerzetten van Elementor. Elementor geeft non-techies de mogelijkheid om websites te ontwerpen op een manier die nooit eerder mogelijk was zonder te weten hoe ze moeten coderen.

Elementor is de meest populaire plug-in voor het opmaken van pagina’s voor WordPress.  Hiermee kun je jouw droomwebsite op een visuele manier ontwerpen met behulp van hun drag-n-drop-editor. Al de tutorials van Websiteschool zijn gevormd rond het gebruik van Elementor, omdat het veel intuïtiever en veel krachtiger is dan de standaard WordPress-editor. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Ja. Voor de meeste tutorials in de cursus is Elementor Pro vreist . Tijdens de cursus help ik je bij het aankopen, downloaden en installeren van Elementor en elementor Pro.

De totale kosten van alle tools die u nodig hebt om uw website te maken (Versio domeinnaam, SiteGround-hosting en Elementor Pro) kosten rond de  10 euro per maand.

Dat hangt ervan af. Als je digitale producten of online cursussen wilt verkopen, dan is dit zeker een goed startpunt. Mijn advies is om de tutorials uit deze cursus te gebruiken om jouw website te bouwen. Vervolgens kun je tools van derden te gebruiken om de producten te verkopen (aangezien zij zowel de betaling als de levering kunnen afhandelen). Op de toolkitspagina kun je onze aanbevolen tools op het gebied van e-commerce en het maken/verkopen van online cursussen vinden. 

Mocht je graag een webshop willen maken met Woocommerce is het goed om te weten dat je dit ook heel goed kunt doen in combinatie met Elementor en het thema Astra. Elementor Pro heeft een aantal geweldige super goede Woocommerce-widgets waarmee je je WooCommerce-pagina’s volledig kunt aanpassen. Echter is dit een stuk geavanceerder te gebruiken, zeker als beginner. Om die reden valt het buiten de scope van deze cursus. 

Ja. Ik leer je hoe je jouw website-ontwerp kunt aanpassen zodat het er goed uitziet op desktop, tablet en mobiel. 

Ja. Ik zal je stap voor stap laten zien hoe je een gratis SSL-certificaat installeert om uw website te beveiligen. Een SSL-certificaat is belangrijk voor zowel de beveiliging als de rangschikking van Google-zoekmachines. Wanneer je het SSL-certificaat hebt geïnstalleerd start de URL van jouw website met “https”. Hiermee geef je een signaal aan de websitebezoeker dat de verbinding beveiligd is en dat hun persoonlijke gegevens worden beschermd. 

Ja. Nadat je jouw website zelf hebt gemaakt aan de hand van deze cursus heb je voldoende vaardigheden waar je op terug kunt vallen. Hiermee kun je de inhoud bewerken, jouw ontwerpen aan te passen en ook nieuwe pagina’s en blog-berichten maken wanneer dat  nodig is. Zo kan jouw website met jouw bedrijf meegroeien.

Als je al een domeinnaam en hosting hebt waarop WordPress is geïnstalleerd, kun je veel tutorials in dag 1 van onze driedaagse cursus overslaan. Echter zorg ervoor dat je de les voor het installeren en configureren van het Astra WordPress-thema en het installeren van Elementor en Elementor Pro met de aanbevolen instellingen niet overslaat . Daarna kun je doorgaan met de tutorials van dag 2.

Met de methode die je tijdens deze cursus leert kun je zo veel websites maken als je maar wilt. Een groot voordeel van het werken met WordPress is dat hier geen maandelijkse kosten aan verbonden zitten. 

Ook bieden zowel SiteGround (de aanbevolen hosting) als Elementor pakketten aan waarmee je een onbeperkt aantal websites kunt maken

Na aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot het lesmateriaal. Je kunt de cursus op jouw eigen tempo volgen, je hoeft het dus niet binnen een weekend te voltooien als je het liever rustig aan doet. Je hebt tenminste 1 jaar na aanschaf toegang tot het cursusmateriaal. 

Natuurlijk kun je zelf gaan knutselen aan jouw website en online informatie opzoeken. Echter besef je dat hier behoorlijk wat tijd in gaat zitten en niet iedereen jou de beste tips zal geven. 

Het maakt mij niet uit of je je vandaag inschrijft of niet. Mijn business die blijft gewoon draaien en ik haal mijn financiële doelen met zekerheid, of je je nu aanmeld of niet. 

Maar, zonder mijn hulp zal je ALTIJD harder moeten werken dan nodig is. Ik weet dat het hard klinkt, maar ik denk dat je van binnen weet dat dit de waarheid is.

Bedenk je, je krijgt met deze cursus inzicht tot het gehele proces van het opzetten van jouw website!

Ben je klaar om te werken aan jouw droom?
Meld je dan NU aan!