TIJDELIJKE AANBIEDING - BEPERKT AANTAL PLEKKEN

Website Masterplan

Maak in 5 stappen het ultieme plan voor jouw droomwebsite. Hiermee geef jij jouw website een kickstart!

Deze aanbieding verloopt op

Maandag, 11 januari 2020

Maak een concreet plan voor jouw website.

De cursus die je helpt bij het maken van een succesvolle online representatie van jou en jouw bedrijf, zo trek je jouw droomklanten aan!

Herkenbaar?

Ontwerp een converterende website

In een ideale wereld, stromen potentiële klanten binnen op jouw website via Google, Facebook en Instagram (zeer 2021!) En deze website bezoekers zijn zo blij verrast met wat ze zien! Het is helemaal wat bij hun past.

Je closed elke deal met klanten die geen seconde met hun mooie wimpers knipperen als ze naar de prijzen op je website kijken.

Bij gevolg stromen de aanvragen voor jouw producten en diensten binnen en staar je met tranen in je ogen naar je scherm.

Wat een website al niet allemaal mogelijk kan maken. Je kunt je klanten geven wat ze willen. En je bent helemaal dol op jouw droombaan!

Maar even eerlijk, dat gebeurd momenteel nog niet…

Wellicht heb je nog geen website of heb je er eentje die niet voor je werkt. Het is tijd om daar verandering in te brengen en jouw online aanwezigheid, branding en klanten ervaring een boost te geven. Hup naar de tekentafel!

Gun jezelf echt een moment de tijd en de tools die ik je aan rijk om ook echt aan deze droom te werken. Een goed plan voor je website is echt de basis voor online succes! Hiermee ga jij er zeker komen.

Het goede nieuws is dat je het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken, ik help je er gewoon bij!

Cursusoverzicht van Website Masterplan

Het Website Masterplan is een compleet, 5-delig stappenplan voor het ontwerpen van een nieuwe website waarmee jij jouw droomkanten aantrekt!

Volledig overzicht van mijn ontwerp-methode

Gemaakt voor absolute beginners!

Video tutorials voor elke stap in het process

Handige inzichtgevende opdrachten

Module 1

Het ultieme fundament

We gaan in deze module de eerste stap zetten om jouw persoonlijke website idee helemaal uit te werken. We werken hiernaartoe aan de hand van mijn werkboek.​

Module 2

Inspiratie opdoen

Je doet inspiratie op voor jouw site. Met mijn methode kom je erachter wat je mooi vind, en wat juist niet. We kijken hierbij naar de inhoud en het visuele aspect.​

Module 3

Website Branding

Je maak keuzes voor je huisstijl. Je ontwerpt je eigen brand board en kiest je favoriete lettertypes en kleuren uit, zodat jouw website gaat uitstralen waar jij voor staat.

Module 4

Website structuur

Je krijgt meer duidelijkheid over wat je precies op je website gaat zetten wat betreft content. Net als welke pagina’s je nodig hebt en hoe je deze logisch kan indelen.​

Module 5

Content maken

Je maakt alvast een begin aan de teksten voor op jouw website. Daarnaast verzamel je beeldmateriaal. Ook hierover ga ik super veel tips met je delen!​

Wat is het resultaat aan het eind van de cursus?

Maak een vliegende start met jouw websiteplan!

Tijdens de online cursus Website Masterplan leer ik je stap voor stap hoe je een goed plan maakt voor jouw website aan de hand van fijne (en gezellige) lessen en opdrachten. 

Ik beloof je de tools te geven die je nodig hebt om een goed concept voor jouw droomwebsite te lanceren.

Je zult zien dat je met mijn methode al snel een goed beeld krijgt van wat je eigenlijk wilt, ik gebruik deze methode zelf ook. Een goed begin is nou eenmaal het halve werk. Het ultieme website Masterplan geeft richting, en als je weet waar je naartoe wilt dan zul je er sneller komen!

TIJDELIJKE AANBIEDING - BEPERKT AANTAL PLEKKEN

stap-voor-stap methode die je helpt bij het maken van een concreet plan voor jouw website.

Deze aanbieding verloopt op

Maandag, 11 januari 2020

Website Masterplan

147
47
  • Vijf cursusmodules vol tips en tricks
  • Road map voor het websiteontwerp
  • Videotutorials voor elke stap
  • Tekstuele uitleg bij elke stap
  • Mega veel handige opdrachten
  • Concrete toepasbare tips

Hoi, ik ben Lisette. Ik ben de maker van Website Masterplan

Ik heb het programma gemaakt voor ondernemers of startende ondernemers zoals jij die zichzelf online willen presenteren. Want ook ik was ooit op het punt waarbij ik geen idee had wat ik aan het doen was toen ik mijn eerste websites aan het ontwerpen was. Momenteel is dat wel anders. 

Nu kun je direct inzicht krijgen in alles wat er komt kijken bij het ontwerpen en uitdenken van jouw website tijdens mijn 5-daagse cursus Website Masterplan. Hiermee geef je jouw website een kickstart! Ik zie je graag online!

Veelgestelde vragen

Wanneer je op de knop ‘ja, dit wil ik’ of ‘reserveer mijn plek’ klikt, wordt de cursus toegevoegd aan jouw winkelwagen. Hier kun je tijdens het afronden van jouw bestelling een account aanmaken voor websiteschool. Wanneer de betaling binnen is ontvang je naast de factuur ook de accountgegevens, vanaf dan kun je inloggen op websiteschool via het icon dat eruitziet als een poppetje, rechtsboven in de website. Je komt dan op jouw persoonlijke dashboard uit waar je jouw aankopen terug kunt vinden.

Ja. De cursus leidt je door elke stap die nodig is om een volledig functionele website te ontwerpen. Ik geloof erin dat werkelijk niets echt moeilijk is als je de grote taken opdeelt in kleine stappen. De cursus is opgesplitst in eenvoudig te volgen lessen die speciaal voor beginners zijn gemaakt. Hiermee is het ontwerp van jouw droomwebsite in no time concreet gemaakt. Dit scheelt een hoop tijd wanneer je jouw website gaat bouwen.

Ja. Websiteschool biedt stapsgewijze uitlegvideo’s voor elke stap in deze cursus. Alle video’s zijn  gemakkelijk te volgen en direct toepasbaar.

Wanneer je geen ontwerpervaring hebt is dat helemaal geen probleem! Tijdens de cursus geef ik je veel tips voor het ontwerpen van een professioneel ogende website.

De lessen zijn speciaal gemaakt voor non-designers, non-techies en absolute beginners die zich overweldigd voelen door de gedachte om een professionele website te ontwerpen.

 

Na aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot het lesmateriaal. Je kunt de cursus op jouw eigen tempo volgen, je hoeft het dus niet binnen een weekend te voltooien als je het liever rustig aan doet. Je hebt tenminste 1 jaar na aanschaf toegang tot het cursusmateriaal. 

Ontwerp jouw droomwebsite